KIntunan : @Benno Lawian - Banyolan Sunda
*CANGKANG CAU*
Tangka Cau kacida pisan seueur mangpaatna. Ti kawit tangkal, bogol, daun dugika buahna.
Malahan ayeuna aya cemilan anu diolah tina cangkang cau.
Malahan ayeuna aya cemilan anu diolah tina cangkang cau.
Mirah tapi nilai ekonomisna luhur. Bilih aya nu bade nyobian bisnis anu bahan bakuna tina cangkang cau mangga dicobian.
Cara ngolahna gampang.:
1.keueuman cangkang cau ku cai uyah salami 10 menit. Supados geutahna ical
2. Tuuskeun salami 5 menit
3. Teras Goreng ulah dugika garing
4. Campur vanila sacekapna
5. Angin-angin dugika tiis
Saparantos kitu mangga cobian eta goreng cangkang cau.
Rasana, kumaha?
Ah.duka teuing atuh..Naaa meni kadedemes teuing.
Monyet waé embungeun ngahakan cangkangna mah......
Ah.duka teuing atuh..Naaa meni kadedemes teuing.
Monyet waé embungeun ngahakan cangkangna mah......
https://www.facebook.com/groups/kampungrancabanyol/
ha...hayyyyy lucu
BalasHapus